İsmail Türüt'ten Fethullah Gülen'e ağır beddua

Türkücü İsmail Türüt, FETÖ terör örgütü yapılanmasının başındaki isim olan Fetullah Gülen'e çok ağır beddua etti.

İsmail Türüt'ten Fethullah Gülen'e ağır beddua
İsmail Türüt'ten Fethullah Gülen'e ağır beddua
Hafta sonları Beyaz Tv'de Tahir Sarıkaya'nın hazırlayıp sunduğu “Uyan Türkiyem” programına konuk olarak katılan Türkücü İsmail Türüt, 'Can Dündar ile ilgili ne düşünüyorsunuz?' sorusu karşısında Dündar'a oldukça ağır ithamlarda bulundu. Türüt, Can Dündar'ı işaret ederek: 'Tam bir hain, insan olamaz. Elin gavuruna ülkeni şikayet ediyorsun. Kaçmış gitmişsin ülkenden. Kusura bakmayacaklar, elin gavuruna benim ülkemi, benim milletimi şikayet edemezsin. Senin değerin bu kadar, ama maalesef ülkemde içinde sanatçıların da bulunduğu böyle Allahsız bir kalabalık var.'

CANLI YAYINDA FETULLAH GÜLEN'E AĞIR BEDDUA


Sunucu Tahir Sarıkaya'nın darbe kalkışmasıyla ilgili sözleri üzerine FETÖ terör örgütü yapılanmasının başındaki isim olan Fetullah Gülen ile temasının olmadığını söyleyen Türüt, 'Ancak cemaatine kurban bağışladım, ben iyi niyetle Allah rızası için yaptım. Ama bu adam bu emri vermişse katli vaciptir. Allah onun belasını versin. Eğer Fetullah Gülen bu insanları öldürün talimatı verip mermi attırmışsa Allah onun belasını versin, kahretsin, perişan etsin' ifadelerini kullandı.

Türüt'ün yaptığı beddua karşısında 'Eğer demeye gerek var mı? Bu örgüt Cumhurbaşkanımızı öldürmeye kalkıştı, Türkiye Büyük Millet Meclisini bombalattı, bizi izleyen demokrasi şehitlerinin aileleri ne der İsmail Bey?' diye tepki gösteren Sunucu Tahir Sarıkaya'nın çıkışı üzerine 'O zaman söyleyecek bir şey yok, eğer demiyorum, konuyu kapatıyorum' şeklinde konuştu.


HRANT DİNK'İ ÖLDÜRENLER İÇİN TÜRKÜ YAZMADIM

Sarıkaya'nın, Hrant Dink'in katilleri için yazdığı türküyü hatırlatması üzerine, 'O konu öyle değil, düzeltmek istiyorum” diyen İsmail Türüt, 'Ben Hrant Dink'in katillerine türkü yazmadım. Ozan Arif yazdı, ben besteledim. Hrant Dink keşke öldürülmeseydi. Bu olayın olduğundan haberim yoktu. Beni aradılar, Dink'i öldürmüşler, öldüren de Trabzonlu dediler, çok üzüldüm. Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır. Katiyen öyle bir şey yok. Medya bu olayı çarpıttı. Bu parçayı bana mal edip fişimi çektiler. Hiçbir yer iş vermedi bana' dedi.