CNN TÜRK'ten skandal paylaşım

CNN TÜRK Suriye'de 5 yılda yüz binlerce insanın katili olan Esad rejiminin Halep'i almasını bir "zafer"miş gibi gösterip Esad'ın yaptığı katliamı meşrulaştırmaya çalıştı.

CNN TÜRK'ten skandal paylaşım
CNN TÜRK'ten skandal paylaşım
Suriye'de 5,5 yıldır süren iç savaşın sorumlusu ve yüz binlerce insanın katıli olan Esad'ın okulları hastaneleri ve fırınları vurarak insanları katletmesini bir zafer olarak göstermeye çalışıyor.

CNN TÜRK Esad'ın Halep'i almasını olumlu bir haber gibi yansıtıp yaptığı katliamı meşrulaştırmaya ve Katil Esad'a destek çıkmaya kalkıştı.

DOĞAN MEDYA'SI KİME HİZMET EDİYOR?

CNNTÜRK'ün yaptığı bu sorumsuz ve yanlı yayıncılık büyük tepkilere neden oldu. Doğan medyasının yine her zaman olduğu gibi zulme uğrayanları değil zulmü yapanları alkışlaması bu medya kuruluşunun kimlere hizmet ettiği sorusunu tekrar akıllara getirdi.

Esad birliklerinin günlerce süren yoğun bombardıman ve katliamları ile hayalet şehre çevirdiği Doğu Halep için "yüzde 95'i alındı zafer an meselesi" diye olayı lanse etmesi saldırılarda hayatını kaybeden masum insanlara ne kadar değer verdiği gözler önüne serdi.