Bünyan 2023 Hedeflerine Emin Adımlarla İlerliyor

Bünyan’da devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; “Bünyan 2023 hedefini koydu ve bu çerçevede çalışmaya devam ediyor.” dedi.

Bünyan 2023 Hedeflerine Emin Adımlarla İlerliyor
Adeta rekor bir sürede doğalgaza kavuşan, içme suyu hattını yenileyen ve enerji nakil hatlarını yer altına alarak asfaltlama çalışmalarına başlayan Bünyan Belediyesi çarşı merkezinde çevre düzenlemesiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen son nokta hakkında bilgiler verdi. Başkan Gülcüoğlu, “Bu yıl hepimizin bildiği gibi 230 kilometre doğalgaz hattı bunun akabinde 60 kilometreye varan içme suyu izale hattı bunun 20 kilometresi şehir içi ev şebekesi, aydınlatmanın yeri altına alınması gibi birçok altyapı çalışmasını aynı anda yaptık. Gördüğünüz gibi asfaltlama çalışmalarımız yapılıyor. Arkasından da kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Hemşehrilerimize Hayırlı olsun diyorum. Hemşehrilerimiz çok güzel hizmetleri hak ediyorlar. İnşallah bundan sonraki süreçte belediyeciliğin çıtasının çok daha yükselecek. Bir vizyon değişikliğinin yaşandığını hemşehrilerimiz görüyor.Bünyan Cumhuriyet tarihinden bu tarafa bu kadar kapsamlı bir alt yapıyı çalışmasını ilk kez gördü. Hepsi bir araya geldiğinde değişen ve gelişen Bünyan ortaya çıkıyor. Şuana kadar yapılan alt yapı çalışmalarının toplam maliyeti 60 milyona yaklaştı. Bundan sonraki süreçte Bünyan gelişmeye devam edecek. Bünyan bir vizyon değiştirdi bu vizyon çerçevesinde 2023 hedeflerini koymuş ve bu hedeflere doğru ilerleyen bir ilçe bir belediye olmaya devam edeceğiz. Çağı yakalamış çağın gereklerini yerine getiren bir belediye olamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Gülcüoğlu yoğun hizmet yılı geride kalırken vatandaşlara gösterdikleri sabır, anlayış ve duaları için teşekkür etti. Çalışmaları yakından takip eden esnaf ve vatandaşlar da uzun yıllar sonra bu yoğunlukta hizmet görmekten mutlu olduklarını ilçelerinin gelişimine katkı sağlayan Başkan Şinasi Gülcüoğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA