Başkan Özdemir'den Engelli Dostu Hastaneye Teşekkür

Sağlık-Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi çalışanlarını ve hastane yöneticisi Dr Ömer Koçak’ı ziyaret etti.

Başkan Özdemir'den Engelli Dostu Hastaneye Teşekkür
Sağlık-Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir ziyaret yaptı. Burada çalışanlar ve hastane yöneticisi Dr Ömer Koçak’ı görevi başında ziyaret eden Özdemir, hastanede engelliler adına yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Hastane ziyaretinde çalışanlarla fikir alışverişi yapıp, engelliler adına yapılan tüm çalışmalarda büyük bir özveri ve gayretin bulunduğunu gözlediklerini ifade eden Ekrem Özdemir, "Otoparkından, karşılama görevlilerinden, işaret dili eğitim almış personelinden, yürüme bantlarından, görme engellileri yönlendiren sesli kiosk sisteminden,bütün yönlendirme ve bilgilendirme levhalarının, yatan hasta bilgilendirme kitapçıklarının dahil braille alfabesiyle yazılı olmasından, asansörlerinden tutunda hastanenin tüm fiziki şartları engellilere uygun hazırlanmış. Bu çalışmalarından dolayı farkındalık yaratıp bir çok konuda öncü hastane olmasından dolayı Hastane Yöneticisi Ömer Koçak ve tüm hastane yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA