Amirlerine Destek İçin Saçlarını Kazıttılar

Antalya'nın Finike ilçesinde, yaklaşık bir ay önce kanser teşhisi konulan ve kemoterapi tedavisi gören birim amirlerine destek için 60 mesai arkadaşı saçlarını kazıttı Kanser tedavisi gören Bahçeci: 'Arkadaşlığın, dostluğun böyle günler için lazım olduğunu bir kez daha gördüm. Bana büyük bir moral oldu'

Antalya Büyükşehir Belediyesinin Finike ilçesi koordinatörü olarak görev yapan ve bir süre önce kanser teşhisi konulan Necati Bahçeci'nin kemoterapi sırasında saçlarının dökülmesi üzerine, mesai arkadaşları destek vermek için saçlarını kazıttı.

Büyükşehir Belediyesi Finike İlçe Koordinatörü Necati Bahçeci'ye (59) yaklaşık bir ay önce lenfoma (Lenf bezi kanseri) teşhisi konuldu. Hastalığın ilk evresinde olan ve kemoterapi tedavisi gören Bahçeci'nin, aldığı ilaçların etkisiyle saçları dökülmeye başladı.

Bahçeci'nin mesai arkadaşları, Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Finike Hizmet Birimi Arıtma Müdürü Celal Aytekin'in girişimiyle saçlarını kazıtarak, arkadaşlarına bu zor günlerinde moral aşılamaya çalıştı.

Necati Bahçeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisini hem duygulandıran hem de mutlu eden mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Bahçeci, 'Ben insanlara hizmet etmenin, arkadaşlığın, dostluğun böyle günler için lazım olduğunu bir kez daha gördüm. Bana büyük bir moral oldu. İnşallah ben de bu hastalığı yeneceğim.' dedi.

Bahçeci'ye destek için bu girişimi başlatan Celal Aytekin, saçlarının dökülmeye başladığını fark ettikleri arkadaşlarını bu süreçte yalnız bırakmak istemediklerini dile getirdi. Kendisiyle birlikte 60 mesai arkadaşının saçlarını kazıttığını anlatan Aytekin, 'Kendisi çok duygulandı, mutlu oldu. Doktorlardan edindiğimiz bilgi, hastalığın erken evresi olduğu için tedavisinin olumlu olacağı yönünde. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacak.' diye konuştu.
Kaynak: AA