Adana'da Komşusunu Vuran Yaşlı Adam Adliyeye Sevk Edildi

Adana’da dün gece suda zehir olduğunu ileri sürerek suyu açtıktan sonra, içme suyu vanasını kapatan komşusunu tabancayla öldüren yaşlı adam adliyeye sevk edildi.

Adana'da Komşusunu Vuran Yaşlı Adam Adliyeye Sevk Edildi
Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, iki katlı müstakil bir evin birinci katında Mehmet Sadi Can, ikinci katında ise Bekir Os (64) oturuyordu. Müstakil evde bir tek su sayacı olduğu için kiracılar içme suyunu ortak kullanıp ücretini de ortak ödüyorlardı. Bekir Os, suda zehir olduğunu ileri sürerek suyu gece sabaha kadar açık bırakmaya başladı.

Bunun üzerine alt kattaki kiracı Can, su faturası fazla geldiği için vanayı kapattı.

Vananın kapatılmasına sinirlenen Bekir Os gece yarısı yatağından kalkıp elinde tabancasıyla alt kata inerek Can’a 6 el ateş edip kaçtı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Sadi Can, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bekir Os ise bir süre sonra Adana Valiliği’nde görevli polislerin yanına giderek olayı anlatıp gözaltına alındı.

Os, gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi.

Zanlı, basın mensuplarının ’neden komşunu öldürdün’ sorusuna, “Benim başıma musallat oldu. Su sabaha kadar zehir atıyor. Komşum bir de vanayı kapatıyor. Ben Atatürkçüyüm” dedi.

Bekir Os, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA