Yozgat'ta Vatandaşlar TL'ye Sahip Çıkmaya Devam Ediyor

Birbirinden farklı uygulamalarla dövize karşı tek yürek olan Anadolu insanı, parasına sahip çıkmaya devam ediyor. Yozgat’ta bir işitme merkezi sahibi, dövizini bozdurup gelen vatandaşlara, yüzde 15 indirimli işitme cihazı takıyor.

Yozgat'ta Vatandaşlar TL'ye Sahip Çıkmaya Devam Ediyor
Yozgat’ta artarak devam eden dövize karşı tepki uygulamalarına geçtiğimiz hafta dahil olan işitme merkezine gelen Niyazi Özbek isimli vatandaş, dolarını bozdurup, yüzde 15 indirimle işitme cihazı sahibi oldu.

Özbek; “Artık yabancı paraları tanımıyoruz. Bundan sonra kendi paramız, Türk parası ile geleceğiz yüzde 15-20 indirimle bu müesseseden kulaklığımızı alıp gideceğiz. 300-500 dolarım vardı onu da bozdurdum, makbuzumla geldim. işitme merkezi sahibi yüzde 15-20 civarında indirim tanıdı. Kulaklığımızı alıp taktırıp gideceğiz. Bu kirli emellere artık meydan yok. Onlar bu memleketi bölemeyecek, parçalamayacak, yutamayacak. Emelleri kursaklarında kalacak” dedi.

Son dönemde Türkiye üzerinde içeride ve dışarıda oynanan oyunlar karşısında Yozgat’ta işitme merkezi olarak dövizini bozduranlara yüzde 15 indirim uyguladıklarını söyleyen İşitme Merkezi Sahibi Odyometrist Harun Yılmaz, amaçlarının Türk milletinin birliğini, dirliğini her zaman daim kılmak ve verilen mücadeleye destek sağlamak olduğunu ifade etti.

Yılmaz açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü: “Başta Yozgatlı hemşerilerimiz olmak üzere Türk milleti her zaman bir birine kenetlenmiştir. Bunu da son dönemde yaşadıklarımızla gördük. Dövizini bozdurup gelene biz her türlü indirimi uyguluyoruz. Bugün de Yerköy’den gelen amcamıza bu indirimi uyguladık. İnşallah bundan sonra gerisi gelecek. Biz her türlü vatanımızın, milletimizin arkasındayız, elimizden gelen desteği de sağlayacağız”
Kaynak: İHA