Seven Terör Saldırısını Kınadı

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, İstanbul Beşiktaş’ta 30’u polis, 38 kişinin şehit olmasına, çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden olan bombalı terör saldırılarını kınadı.

Seven Terör Saldırısını Kınadı
PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle tüm terör örgütleri aynı amaç için ülke ve millete saldırdığını belirten AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, “Bu hainler şehit kanı ile sulanan vatanımızda asla emellerine ulaşmayacaktır. Millet ve devlet olarak bu hain terör örgütlerinin üstesinden geleceğimizin hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hain ve kalleşçe saldırılar bizi ve kahraman polislerimizi asla yıldıramaz. Bu vatan için yüzyıllardır dökülen kanlara yenisinin ekleneceğini bilerek görevi başında olan kahraman polislerimiz ve polis adaylarımız var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın değişiyle, ‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayışıyla mücadele eden bir milleti yolundan döndürecek bir silah daha icat edilmedi” dedi.

Allah’ın yardımıyla, terör örgütlerinin, teröristlerin ve onların arkalarındaki güçlerin üstesinden gelineceğinden kimsenin şüphesinin olmamasını isteyen Seven, şunları söyledi:

“Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği, huzuru ve güvenliği için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen, alçaklara, hainlere, kalleşlere karşı bugün ve her zaman kahraman polisimizin yanındayız. Gün birlik olma, dik durma günü. Terör örgütleri ve destekçilerine karşı 80 milyon tek yüreğiz. Terör örgütlerini bir kez daha şiddetle lanetliyor; hain saldırıda şahadete yürüyen polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”
Kaynak: İHA