Rektör Kaplan'dan Taziye Mesajı

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İstanbul’da düzenlenen terör saldırılarını kınayarak, bir taziye mesajı yayımladı.

Rektör Kaplan'dan Taziye Mesajı
İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen, 38 polis ve sivil vatandaşın şehit olduğu terör saldırılarından dolayı kınama ve taziye mesajı yayımlayan Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, menfur terör saldırısını lanetleyerek, hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Rektör Kaplan, “İstanbul’da 10 Aralık Cumartesi akşamı Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında, hayli kalabalık bir zamanda, iki ayrı saldırı gerçekleştirilmiştir. Güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan bu hain saldırı sadece ülkemize değil tüm insanlığa yapılmış, terör karanlık ve kalleş yüzünü bir kez daha göstermiştir. Daha önce de şahit olunduğu üzere bu ve buna benzer alçak saldırılar aziz milletimizin geleceğe olan inancını sarsmayacak, dayanışma ruhunu yok edemeyecektir. Menfur saldırıda hayatını kaybeden 38 şehidimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA