Daday Derneği'nde Şahin Yeniden Başkan

İstanbul’un Eyüp ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Daday Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda mevcut başkan Hikmet Şahin delegelerin güven oyunu alarak yeniden göreve geldi.

Daday Derneği'nde Şahin Yeniden Başkan
Yeşilpınar mahallesinde bulunan dernek merkezinde geçtiğimiz hafta gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını İstamonu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Karadeniz, katip üyeliklerini ise Esat Yılmaz ve Hasan Sevim yaptı. Eyüp Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sevim, Kayı köyü Dernek Başkanı Mustafa Umur, Daday Derneği kurucu Başkanı İsmail Selalmaz, Kas-Der Genel Merkez yöneticileri Kamil Kuru ve Uğur Aykın, GOP haber imtiyaz sahibi Gülsüm Şahin ve çok sayıda Dadaylının katıldığı genel kurula tek liste halinde gidildi.

Delegelerin güven oyunu alarak yeniden göreve gelen Daday Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hikmet Şahin burada yaptığı konuşmada, “7. olağan genel kurulunu gerçekleştiren derneğimizin çalışmalarında aktif rol almak isteyen herkese bu kapı sonuna kadar açık. Böylesi bir metropolde bizim birleşme noktamız olan derneğimize daha fazla katkı ve katılım sağlamak için yaptığımız çalışmaların hiçbir zaman yeterli olmayacağı bilinciyle sürekli üretkenlik içinde olmalıyız” dedi.

Hikmet Şahin başkanlığında 2 yıl görev yapacak yönetim kurulunda Hasan Kara, Hasan Ahmetoğlu, Emin Öztürk, Halil Ecevit Umur, Sami Sezer, Murat Kara, Mustafa Terzi, Kamil Kuru, Mithat Çetin, Hasan Ali Çetin, Tuncer Uzunhasan, Numan Beşir yer alırken denetleme kurulunda Mustafa Terzi, Hüseyin Uzunhasan, İsmail Selalmaz, Necati Şişman , Hüseyin Sevim bulundu.
Kaynak: İHA