Cıbıltepe'de Hafta Sonu Yoğunluğu

Sarıçam ormanları, kristal karı ve uzun kayak pistleriyle Türkiye'nin gözde kış turizm merkezleri arasında yer alan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor.

Sarıçam ormanları, kristal karı ve uzun kayak pistleriyle Türkiye'nin gözde kış turizm merkezleri arasında yer alan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayakseverlerin akınına uğradı.

Kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı kayak merkezinde çevre il ve ilçelerden gelen kayak tutkunları, kayak, snowboard ve kızak yaptı.

Merkezde hizmet veren bir otelin Genel Müdürü Murat Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı öncesinde kayak sezonunun açılmasının kendilerini olumlu etkilediğini söyledi.

Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapıldığını belirten Demir, 'Bu sene geçen seneye göre 20 gün önce kayak sezonu açıldı. Şu anda pistlerde mükemmel kar var. Sürekli rezervasyon alıyoruz. Kayak severler bu güzelliği kaçırmasın. Yılbaşı için hazırlıklara başladık. Umarım bol bereketli bir sezon geçireceğiz.' dedi.

Kaynak: AA