BŞB Uğur'un Cunda Köprüsü Mesaisi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Ayvalık’ta yapımı sürdürülen Cunda Köprüsü için yoğun mesailer harcayan BŞB Ahmet Edip Uğur, sık sık çalışmaları yerinde incelemek için Ayvalık’a gelip-gidiyor.

BŞB Uğur'un Cunda Köprüsü Mesaisi
Bu kapsamda önceki gün yine köprü inşaatını ziyaret eden Başkan Uğur, beraberinde bulunan BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram ve daire amirlerinin yanı sıra AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, işadamı Mahmut Ekinci ile birlikte yetkililer ve çalışanlarla sohbet etti süren çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Uğur daha sonra beraberindekilerle birlikte; ilçenin tanınmış işadamları Mehmet Ertürk ile Erdinç Tügen’in işletmeciliğindeki Restaurant-Cafe’de akşam yemeği yedi.

Nezih akşam yemeğinde yoğun mesai gününün yorgunluğunu çıkarmaya çalışan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile beraberindekiler Cunda Köprüsü ile ilgili incelemesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Yemeğin ardından yeni açılan mekanın işletmecileri Mehmet Ertürk ve Erdinç Tügen’e bol kazançlar dileyen Başkan Uğur, daha sonra Balıkesir’e döndü.
Kaynak: İHA