Başkan Çelik Açıklaması 'Hainler Türkiye'ye Hiçbir Zaman Diz Çöktüremeyecekler'

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mevlit Kandili nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlara 3 bin 500 adet kandil simidi dağıttı. Kandil simidi ikramının ardından bir açıklama yapan Başkan Çelik, dün akşam İstanbul’da yaşanan terör saldırısını sert bir dille kınadı.

Başkan Çelik Açıklaması 'Hainler Türkiye'ye Hiçbir Zaman Diz Çöktüremeyecekler'
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mevlit Kandili nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlara Kandil Simidi ikramında bulundu. Kandil Simidi ikramında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis üyeleri Selma Çertürk, Mustafa Zeybek ve Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir eşlik etti.

Kandil simidi ikramının ardından bir açıklamada bulunana Başkan Çelik dün akşam İstanbul’da yaşanan terör saldırısını sert bir dille kınadı. Terör örgütleri ve besleyicilerinin hiçbir şekilde Türkiye’ye diz çöktüremeyeceğinin altını çizen Başkan Çelik, “Tüm halkımızın mevlit kandilini tebrik ediyorum. Bugün mevlit kandiline hüzün ile giriyoruz. Dün akşam İstanbul’da alçak ve hain terörün büyü bir kahpeliğini daha hep birlikte görmüş olduk. Milletçe 38 tane şehidimiz var. Bu şehitlerimizin 30 tanesi polisimiz. Halkın güvenini, huzurunu temin etmek için görevi başında bulunan polislerimize bombalı araçlarla saldırarak onları şehit etmek en büyük insanlık suçudur. Rabbim zalimleri bu mübarek kandil günleri hürmetine kahreylesin. Allah bu ülkenin birlik, beraberlik ve kardeşliğine kast eden, bizim birliğimizi, huzurumuzu bozmak isteyen alçaklara düşmanlara hiçbir zaman fırsat vermesin diyorum. Hüzünlü bir şekilde bir mevlit kandilini idrak ediyoruz. İnanıyorum ki bugün açılan bütün eller yeryüzünde, Müslümanların akan kan ve gözyaşı için dua edecek. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların bozulması için dua edecek. Türkiye’nin daha büyük, daha güçlü ve lider ülke olması için dualar edilecek. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki Türkiye emin adımlarla yoluna devam edecek. Biz büyük bir ülke olacağız. Türkiye dünyada söz sahibi bir ülke konumuna gelecek ve bunu da hiç kimse engelleyemeyecektir. Böylesine mübarek bir gün vesilesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlarımıza kandil simidi ikramında bulunduk. Yaptığımız bu ikramın sevabı şehitlerimizin ruhuna değsin. Vatanımızın ve milletimizin huzuru için kendisini feda etmiş olan aziz şehitlerimizin ruhuna ithafen bu kandil simitlerini hemşerilerimize ikram ettik. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Ay yıldızlı bayrağımızın altında kıyamete kadar hür ve özgür bir şekilde yaşamayı nasip etsin” dedi.

Kaynak: İHA