Vali Yardımcıları Ve Kaymakamlara Veda Yemeği

Bilecik'te tayini çıkan vali yardımcıları ve kaymakamlar için veda yemeği düzenlendi.

Vali Yardımcıları Ve Kaymakamlara Veda Yemeği
Vali Süleyman Elban, Polisevi'nde düzenlenen veda yemeğinde yaptığı konuşmada, yaklaşık 6 aydır beraber görev yaptığı meslektaşlarının kararnameyle başka illere ve ilçelere tayinlerinin çıktığını anımsattı.

Resmi olarak bir ayrılış süreci yaşayacaklarını ancak başka platformlarda ve farklı görevlerde yine beraber olacaklarına inandığını ifade eden Vali Elban şunları söyledi:

'Kamu hizmetinde, belli bir süre görev yaptıktan sonra farklı görevlerde ve hizmette bulunmak için başka yerlere tayin çıkabiliyor. Vali yardımcıları ve kaymakamlarımız, Bilecik'teki görevlerini tamamlayarak, yeni görev yerlerinde kamu hizmetine devam edecek. Kendilerine görev süresi içerisinde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde başarı ve mutluluklar diliyorum.'

Konuşmanın ardından Elban, Ordu Vali Yardımcılığı görevine atanan Ekrem Ballı'ya, Samsun'un Çarşamba Kaymakamlığı'na atanan Mustafa Güney'e, Bozüyük Kaymakamlığı'ndan Afyonkarahisar'ın Sandıklı Kaymakamlığı'na atanan Köksal Şakalar'a, Gölpazarı Kaymakamlığı'ndan Erzurum'un Aziziye Kaymakamlığı'na atanan Tuncay Topsakaloğlu ile İnhisar Kaymakamlığı'ndan Sivas'ın Yıldızeli Kaymakamlığı'na atanan Hakan Keskin'e, üzerinde Osmanlı arması bulunan bir tabak hediye etti.

Kaynak: AA