Ortaca Emniyet Müdürü Ayhan'a Plaket

Ortaca Güvenlik Hizmetlerini Sevenler Derneği tarafından Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a plaket takdim edildi.

Ortaca Emniyet Müdürü Ayhan'a Plaket
Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ın, Emniyet Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından 4’üncü sınıf emniyet müdürü iken 3’üncü sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ettirilmesinin ardından, Ortaca Güvenlik Hizmetlerini Sevenler Derneğinin organize ettiği kahvaltılı toplantıda terfi başarısını kutlamak ve bugüne kadar yaptığı hizmetler için dernek üyeleri adına Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Emniyet Müdürü Ayhan’a plaket takdim etti.

Ortaca Kaymakamı Ürkmezer’in verdiği plaketin yanı sıra dernek başkanı Hayati Tosun, dernek yönetim kurulu adına plaket takdim etti.

Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan plaket takdim töreninde yaptığı konuşmada, Ortaca’ya hizmet etmekten ve birlikte çalıştığı meslektaşları ile görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Ortaca Güvenlik Hizmetlerini Sevenler Derneği Başkanı Hayati Tosun ise; “Emniyet müdürümüzün 4’üncü sınıf emniyet müdürlüğünden 3’üncü sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmesi sebebi ile dernek üyelerimiz ile beraber bir kahvaltı tertip ettik. Dernek üyelerimizin plaketini sayın Kaymakamımız takdim etti. Bizde dernek yönetim kurulu adına ayrıca plaketimizi verdik. Emniyet teşkilatı ve dernek üyelerimizin kaynaşmasını sağlamanın yanı sıra sayın müdürümüz için bugünün bir hatıra olarak kalmasını sağlamayı amaçladık.” diye konuştu.

Kaynak: İHA