İzmir'de Trafik Kazası

Çiğli ilçesinde otomobilin çarptığı kişi ağır yaralandı Kaza sonrası bazı vatandaşlar, olay yeri yakınındaki üst geçidin İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanıma açılmadığını iddia ederek yolu bir süre trafiğe kapattı.

Çiğli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kişi, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza sonrası bazı vatandaşlar, olay yerinin yakınındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan üst geçidin kullanıma açılmadığını iddia ederek yolu bir süre trafiğe kapattı.

Metin Ç'nin kullandığı 35 VS 110 plakalı otomobil, Anadolu Caddesi Balatçık mevkisinde, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Kılıç'a (44) çarptı. Ağır yaralanan Mehmet Kılıç, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen otomobil sürücüsü Metin Ç. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bu arada, kaza sonrası bazı vatandaşlar, olay yerinin yakınındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan üst geçidin kullanıma açılmadığını iddia ederek yolu trafiğe kapattı. Bir süre Büyükşehir Belediyesine tepki gösteren vatandaşlar, polisin uyarısı sonrası yolu tekrar trafiğe açtı.

- Kaza anı kamerada

Bu Arada kaza anı da çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kırmızı ışığın yanması üzerine araçların durduğu, hızla yaya geçidine doğru gelen bir otomobilin ise yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Kılıç'a çarptığı yer aldı.
Kaynak: AA