Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün Özeti


Erdoğan: Bazıları oynanan oyunları görmek istemiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bazıları döviz kurunun arkasındaki gerçekleri, oynanan oyunları görmek istemiyor" dedi.



El Bab ve Zarzur’da 39 hedef imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Bab ve Zarzur bölgelerinde tespit edilen DEAŞ terör hedeflerine yönelik olarak yapılan hava harekatı sonucunda 39 hedefin imha edildiğini açıkladı.

İHA tarafından, Zarzur bölgesinde tespit edilen 4 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği de bildirildi.



TSK: 73 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), son 1 hafta içinde 41 PKK’lı terörist ile 32 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.



Özel Harekat alımına rekor başvuru

Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Recep Korhan Gürel, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası özel harekata polisi olmak gelen taleplerde rekor düzeyde artışın yaşandığını söyledi.





Siirt’ten bir acı haber daha

Siirt’in Şirvan içesinde göçük altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı.



İstanbul’da uzun namlulu silahlarla kuyumcu soygunu

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir kuyumcu sabah saatlerinde yüzleri maskeli 5 hırsız tarafından uzun namlulu silahlarla soyuldu. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.



Ön kapıdan inemeyen yolcu otobüs şoförüne saldırdı

Bursa’da bir yolcu, ön kapıdan inemeyince otobüs şoförüne saldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.



Kadınlar direksiyona geçti, şiddet azaldı

Karşılaştıkları çeşitli sorunlara rağmen görevlerini başarıyla sürdüren kadın şoförler, aynı zamanda toplu taşımalarda meydana gelen şiddet olaylarını da en aza indiriyor.



Çıldır Gölü dondu

Sibirya soğuklarının etkili olduğu ve sıcaklığın eksi 33 derecelere kadar düştüğü Ardahan’da Çıldır Gölü, Aktaş Gölü, Kura Nehri ile birlikte tüm akarsu ve göller dondu.



Dev yatırımla ilgili sevindiren haber

Türkiye’nin en büyük yatırımı olan ve bugüne kadar 18 milyar lira harcanan İstanbul-Bursa-İzmir otobanında yeni bir gelişme yaşandı.

Kaynak: İHA