Diyarbakır'da AK Parti Daraltılmış İl Meclis Toplantısı

Diyarbakır'da, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Daraltılmış İl Meclis toplantısı yapıldı.

Bir otelde yapılan toplantıda konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Hazro'da yapılan terör saldırısında can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Terör saldırısında can kaybının olmamasının hükümetin ve devletin aldığı tedbirler sayesinde olduğunu vurgulayan Başkan Akar, Diyarbakır'da kırsalda ve kentlerde devletin, güvenlik kuvvetleri ile halkın güvenliğini sağlamak için elinden geleni yaptığını ifade etti.

Hükümetin halkın sorunlarını çözme konusunda ve terörle mücadele konusunda gerekli tedbirleri aldığını aktaran Akar, şöyle konuştu:

'İnşallah 2017 yılı artık terörün konuşulmadığı Türkiye'de yatırımların arttığı, işsizliğin minimize olduğu istikbale doğru yelken açtığımız bir yıl olur. Güvenlik kuvvetleri, yaz kış görevlerinden geri durmamaktadır. Karda, kışta eksi 20 derecelerde ülkemizin birlik ve beraberliği için mücadele etmektedir. Her sene biraz daha güçleniyoruz ve ileri doğru gidiyoruz. Hiçbir şey bu ülkenin meşru iktidarının hizmetlerine mani olmamaktadır. Devletimizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğüne kimse zarar veremez. Türkiye, bütün badireleri aşmış, sahili selamete doğru yol olmaktadır. Önümüz aydınlıktır.'

Toplantıya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen, AK Parti Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, ilçe başkanları ve AK Parti belediye meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: AA