100 Dolar Bozdurana Havlu Hediye

Tokat’ta bir tekstil mağazası 100 Dolar veya Euro bozdurarak makbuzunu getirene havlu hediye ediyor.

100 Dolar Bozdurana Havlu Hediye
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına Tokatlı esnaflar destek vermeye devam ediyor. Tokat’ta bir tekstil mağazası işletmecisi Seyit Ahmet Toga, 100 ve üzeri Dolar veya Euro’yu Türk Lirası’na çevirerek dekont getirene el yüz havlusu hediye ediyor.

İşletme sahibi Toga, esnaf olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını ifade ederek, "Karınca kararınca vatanımız milletimiz için uğraşıyoruz. Candan başka can yok. Vatan için can feda, her şey vatan için. Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatılmış olduğu kampanyaya 100 dolar veya euro bozdurana el yüz havlusu, dini kitaplar hediye ediyoruz. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. O ne yapıyorsa vatan için yapıyor ben ona inanıyorum. O bu vatan için şehitlerin kanının yerde kalmaması için uğraşıyor. İstiyor ki vatanımız ve Türk insanı Irak, Suriye, Afganistan ve diğer ülkeler gibi perişan olmasın. Bize bizden başka dost yok. Aklımızı başımıza alalım" diye konuştu.



Arazisini sattı, parasını yatırım amaçlı TL olarak bankaya yatırdı

Ev hanımı Nuriye Alma, kendilerine ait bahçelerini sattıklarını, yatırım için dolar almadıklarını, Türk Lirası olarak bankaya yatırdıklarını ifade ederek, "Kampanyaya destek vermek için dolar almadım. Paramızı devlet bankasına TL olarak yatırdım. Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyayı ailecek destekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA