Vali Zülkif Dağlı'dan Başkan Yiğit'e Ziyaret

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ile beraberinde bir heyetle Yığılca Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Zülkif Dağlı'dan Başkan Yiğit'e Ziyaret
Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve Belediye personeli tarafından hizmet binası önünde çiçekle karşılandı. Karşılamadan sonra Başkan Yiğit’in makamında gerçekleşen ziyaret hoş bir sohbet ortamında geçti. Başkan Yiğit, Vali Zülkif Dağlı’ ya hizmette bulunduğu 2,5 yılda gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı projeleri içeren bir sunum yaptı. İlçe halkı tarafından takdir edilen Başkan Yiğit’in çalışmaları ve projeleri heyet tarafından da takdir gördü.

Başkan Yiğit, Vali Zülkif Dağlı’ya ziyareti anısına plaket takdim etti. Plaketin takdiminden sonra Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’i çalışmalarından dolayı tebrik ederek takdim edilen plaket ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Başkan Yiğit, “Valimiz Zülkif Dağlı’nın ilçemize gelerek gerçekleştirdiği ziyaret için kendisine teşekkür ederiz. Valimizin kurumumuz olan Yığılca Belediyesi’nde kendisine görevde bulunduğumuz iki buçuk yılda gerçekleştirdiğimiz projelerimizi bir nebzede olsa anlatmaya çalıştık. Çalışmalarımızın sınırının olmadığı, daha birçok projelerin de sırada beklediğini ve gerçekleştirmek için heyecanla çalıştığımızı kendilerine ifade ettik. Sayın Valimiz de, gördük ki çalışmalarımızdan memnun. Böyle olunca da kendilerindeki memnuniyet bizdeki çalışma azmini daha da tetikliyor” dedi.

Kaynak: İHA