Vali Balkanlıoğlu Fatsa'da 7 İlçenin Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Fatsa, Aybastı, Kabataş, Çatalpınar, Kumru ve Korgan ilçelerinde görev yapan muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Balkanlıoğlu Fatsa'da 7 İlçenin Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen toplantıya Vali İrfan Balkanlıoğlu başta olmak üzere 7 ilçenin kaymakamları, belediye başkanları, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın seçilmiş kişiler olarak muhtarlarımıza verdiği değer muvacehesinde bizler de muhtarlarımızla bu tür toplantılar vesilesiyle bir araya gelerek, onların derdini, istek, dilek ve şikayetlerini dinliyoruz. Valilik ve belediye bünyesinde muhtarların iş ve işlemlerini takip etmek üzere şubeler oluşturuldu. Bu anlamda muhtarlarımız için özel haklar oluşturuldu. Muhtarlarımız demokrasinin en uç beyleridir. Size mahallelerinizde oy veren, itimat eden bir kitleyi temsil ediyor muhtarlarımız. Muhtarlarımız toplumun bir temsilcisidir ve elçisidir. Muhtarlar, demokrasimizin beşiğidir. Köyünde, mahallesinde olanı biteni çok iyi bilirler” dedi.

Balkanlıoğlu konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Muhtarlarımızın talepleri ve önerilerini not alıyoruz ve önceliklere göre hizmetleri yapılacaktır. Siyasi veya başka bir münazara yöntemi ile hizmet öncülüğü olan hizmetin önüne geçilmemelidir, çalışmalar yapılırken. Ordu bölgesinde herkes huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hizmet almaya devam ediyor. Bu anlamda Ordu çok şanslı ve uyum içinde yöneticilerimiz çalışıyor."

Toplantıda muhtarlar talep ve şikayetlerini Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ileterek, çözümü noktasında destek istediler.
Kaynak: İHA