Salihli'de MHP'nin Eski Yönetiminden Yeni Yönetime Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nde iki dönem Salihli ilçe başkanı olarak görev yapan Mesut Kızıltuğ ve yönetimi, MHP’nin yeni ilçe başkanı Mehmet Akın ve yönetimini ziyaret etti.

Salihli'de MHP'nin Eski Yönetiminden Yeni Yönetime Ziyaret
MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın ve yönetimi, ilçede iki dönem partisinin ilçe başkanlığını yapan Mesut Kızıltuğ ve yönetimini ağırladı. Yeni başkan Akın’a görevinde başarılar dileyen Kızıltuğ, "İnşallah yeni dönemde yeni arkadaşlarımız Salihli adına çok daha güzel hizmetler üretmek için bir mücadele içinde olacaklardır; bu bir bayrak yarışıdır. Mehmet Akın başkanlığındaki yeni yönetim, kentte MHP bayrağını daha üst noktalara çıkaracağından hiç şüphemiz yoktur. Ben bu anlamda kendilerine başarılar diliyorum, yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın’da, ilçe eski başkan Mesut Kızıltuğ ve ekibinin kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu ziyaret bizler için anlamlı biz ziyarettir. Ziyaretimize gelen eski yönetim kurulu arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

MHP’li Akın, Salihli için gece gündüz çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Mehmet Akın başkanlığındaki MHP Salihli İlçe Teşkilatını, ülkü ocaklarının üyeleri de ziyaret etti.
Kaynak: İHA