Özdemir'den Altepe'ye Ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’i kabul etti.

Özdemir'den Altepe'ye Ziyaret
Ankara Yolu’ndaki yeni belediye binasında gerçekleşen görüşmede, Bursa’nın enerji koridoru ve komplikasyonlar ele alındı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye’deki en iyi enerji hizmetinin Bursa’da verildiğini açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın Türkiye genelinde halka yönelik tüm bölgelerde enerji memnuniyet anketleri yaptığını ve verilen cevaplar üzerine Trabzon’da düzenlenen toplantıyla şirketlere birer karne verdiğini hatırlatan Özdemir, karnesi en başarılı şirketin Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. olduğunu ifade etti.

Alınan başarıda devletin katkısının, şirket olarak yaptıkları yatırımların ve Büyükşehir’in sağladığı imkanların etkili olduğunu kaydeden Özdemir, “Bursa’nın ve Bursalıların enerji konusunda daha da iyi hizmet alması için çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu sonuçları moral olarak görüyoruz. Bu konuda başarı çıtamız yok. İbreyi çıkarabildiğimiz kadar yukarıya çıkartacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise işadamı Özdemir’i çizdikleri yüksek grafik nedeniyle kutladı. Türkiye’nin Limak ve ortakları sayesinde kaderini belirleyecek yatırımlara imza attığını, Bursa olarak da bundan gurur duyduklarını ifade eden Başkan Altepe, kente kazandırılan enerji yatırımları nedeniyle Özdemir’e ayrıca teşekkür etti. Bursa’nın her alanda yüksek potansiyeli bulunan bir il olduğunu kaydeden ve Limak’ı şehrin marka değerini artıracak yatırımlar yapmaya davet eden Başkan Altepe, “Bugüne kadar yapılan yatırımlar ve verilen destekler sebebiyle Nihat Bey’e teşekkür ediyorum, fakat ‘Bu yetmez’ diyorum. Şehrimizin marka değerine katkı sağlayacak, istihdamı artıracak, enerji koridorumuzu daha da geniş sınırlara çekecek yeni adımlar bekliyoruz” diye konuştu.

Başkan Altepe, Nihat Özdemir’e porselenden el yapımı Yeşil Türbe maketi hediye etti.
Kaynak: İHA