Muş'ta 'Ekonomi Ve Kalkınma Platformu' Toplantısı

Muş’un ekonomik anlamda kalkınması için kurulan Muş Ekonomi ve Kalkınma Platformu istişare toplantısının dördüncüsü yapıldı.

Muş'ta 'Ekonomi Ve Kalkınma Platformu' Toplantısı
Belediye Başkanı Feyat Asya’nın ev sahipliğinde bir otelde düzenlenen toplantıda Başkan Feyat Asya, belediyenin faaliyetleri ile ilgili katılımcılara bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu. Görev süresi içerisinde yapılan çalışmalara değinen Başkan Feyat Asya, yapılması planlanan projeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışı ile ideal bir şehrin inşa edilebileceğini kaydeden Başkan Asya, "30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından görevi devraldığımız Muş Belediyesinde 2,5 yılı geride bıraktık. Bu süre içerisinde kurumsal anlamda faaliyetlerimizi artırarak şeffaf belediyecilik yolunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hesap verebilirlik ilkesine bağlı kalarak yaptığımız veya yapmayı planladığımız çalışmalar ile ilgili sürekli halkımızı bilgilendiriyoruz. Bu çerçeve Muş’un geleceğinde önemli rol oynayan siz değerli misafirlerimizle böyle bir istişare toplantısında bir araya gelmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim" dedi.

Muş Ekonomi ve Kalkınma Platformu istişare toplantısı, katılımcıların görüş ve önerilerini dile getirmeleri ile sona erdi.
Kaynak: İHA