KOTO Yönetiminden Vali Güzeloğlu'na Ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve yönetimi, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.

KOTO Yönetiminden Vali Güzeloğlu'na Ziyaret
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ziyarette yaptığı konuşmalarında, “Odamız; hem yönetim kurulu bazında hem de meclis başkanlığı bazında belli bir seviyeye geldi, güzel bir çalışma ortamı oluşturduk. Hizmetlerimizden alınan neticeleri sizlerin de destekleri ve yardımları ile sürdürmeyi istiyoruz” diyerek Vali Güzeloğlu’na yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise, “Hayır ile anılmak, hoş bir seda bırakmak hayatın gayesidir. Hayatta üstlendiğimiz vazifeler de buna bir vesiledir. İnşallah sizin için böyle bir vesile, böyle bir fırsat olur ve ilimiz için de güzel olur” diye konuştu.

Vali Güzeloğlu son olarak Kocaeli Ticaret Odası başkanı ve yeni yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların arından KOTO Başkanı Barış, günün anısına Vali Güzeloğlu’na Hilye-i Şerif takdim edip teşekkür etti.
Kaynak: İHA