Gediz Selçuklu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Kros Takımı İl Birincisi

Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Kros Takımı, Kütahya Okullar Arası Kros Yarışması’nda il birincisi oldu.

Gediz Selçuklu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Kros Takımı İl Birincisi
Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Kros Takımı Kütahya Okullar Arası Kros Yarışması İl Finallerinde il birincisi olurken, aynı okulun erkek kros takımı da il ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atmış oldular.

Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Ali Tanrıkulu, “Bireysel olarak okulumuz öğrencilerinden Enes Yüksel il birincisi olmuştur. Yine bireysel olarak okulumuzun öğrencileri Sabriye Güzelyurt il birincisi, Özlem Özdemir il ikincisi, Beyza Çiftçi il üçüncüsü olmuşlardır. 5., 6. ve 7. sıraları da okulumuz kız kros takımı öğrencileri paylaşmışlardır. Az görünür bu başarıyı bize yaşatan öğrencilerimizi ve bu başarılarda çok büyük emeği olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Halil İbrahim Başoğul’u, kros takımı antrenörlerimiz Kenan Özcan ve Zafer Özkurt’u tebrik ederiz ve başarılarının devamını dileriz. Okulumuz Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin geleneksel hale gelen başarı öykülerinde ünü ülke dışına çıkmıştır. Bünyesinde Özlem Özdemir ve Sabriye Güzelyurt isimlerinde 2 Milli Takım sporcusu barındıran kız atletizm takımımız bölge finallerinde Kütahya ilini ve Gediz İlçesini temsil edeceklerdir. Bölge finallerinde geçen yıl elde ettikleri ikincilik başarısını bu yıl bölge birincisi olarak taçlandıracaklarından eminiz. Başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA