Denizli'de Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 kişiden 8'i tutuklandı.

Denizli'de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 kişiden 8'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışmada, bazı kişilerin apart olarak anılan günübirlik kiralanan konutlarda kalarak uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti.

Yapılan çalışma sonucu uyuşturucu madde ticareti yaptıkları düşünülen şahıslar ile kaldıkları apart ve ikametler tespit edilerek operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 12 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon sırasında çalışır vaziyette park halindeki bir araçtan şüphelenen emniyet ekipleri, zanlıların araç altına attığı 11 ayrı poşette sarılı vaziyette uyuşturucu madde buldu. Şüphelilerin üst ve ikametlerinde yapılan aramada 340 gram esrar maddesi, 30 gram eroin maddesi, uyuşturucu nitelikte 9 hap ile uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 2 hassas terazi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen zanlılardan 8'i tutuklandı, 4 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kaynak: AA