Büyükşehir Yatırımlarını Cumhurbaşkanı Açıyor

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 4 Aralık Pazar günü Kayseri’ye gelerek Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarını hizmete açacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’ndaki toplu açılış töreninde Kayserililere de hitap edecek.

Büyükşehir Yatırımlarını Cumhurbaşkanı Açıyor
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, 4 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği Kayseri programı netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazar günü saat 12.00’de şehrimize gelecek.

İKİ CUMHURBAŞKANI BİR ARADA

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 4 Aralık Pazar günü saat 13.00’te 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile birlikte Abdullah Gül Üniversitesi’ndeki Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müzesi’nin açılışını yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış sonrası toplu açılış törenine katılmak üzere Cumhuriyet Meydanı’na geçecek.

262 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Meydanı’nda toplam 262 milyon TL’lik yatırım ve hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan yatırımlar arasında Bilim Merkezi, Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde yaptığı okullar, Özvatan, Bünyan, Sarıoğlan ve Palas Kadın ve Gençlik Merkezleri, Erciyes’e yapılan karlama ünitesi, ilçelerde KASKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmaları gibi yatırımlar bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 15.00’te katılacağı toplu açılış töreninde Kayseri halkına da hitap edecek.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreninin ardından Sanayi Gecesi’ne katılarak ilimizdeki sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Sanayi Gecesi’nin ardından ilimizden ayrılacak.
Kaynak: İHA