Yılmaz Muhtarlarla Buluştu

Bursa’nın Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle muhtarlarını dinledi.

Yılmaz Muhtarlarla Buluştu
7 yıldır düzenli olarak muhtarlarla bir araya gelip mahallelerin meselelerini dinleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, istişare toplantılarının sonuncusunu Atatepe Sosyal Tesisleri’nde yaptı. Belediye başkan yardımcıları Ahmet Avcı, Kadir Erol ve Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra daire amirlerinin de iştirak ettiği muhtarlar toplantısında, yapılan çalışmalar değerlendirildi. Yapılması planlanan ve yatırıma dönük hizmetlerin de ele alındığı yemekli toplantıda, muhtarlar da mahallelerinde gördükleri aksaklıkları dile getirdi.

Belediye’nin Whatsapp 0 536 075 33 33 nolu hattını anlatan Başkan Refik Yılmaz, “Gemlik Belediyesi teknolojiye uyumlu çalışmalarını sürdürüyor. Muhtarlarımızın vatandaşlara bilgi vererek bu hattı değerlendirmelerini istiyoruz. Maksadımız meseleleri süratle çözmek” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nin taziye evi olarak da kullanıldığını hatırlatan Refik Yılmaz, Balıkpazarı ve Kumla mahalleleri başta olmak üzere hem mescit, hem de taziye evi olarak kullanılabilecek sökülüp takılabilir ahşaptan binalar monte edeceklerini bildirdi. Gemlik Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini ücretsiz hale getirdiğini kaydeden Refik Yılmaz, muhtarların bu konuda Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre ile istişare halinde olmalarını istedi.
Kaynak: İHA