'Yarim Yarim'İn Söz Yazarından İkinci Şiir Kitabı

"Yarim Yarim"in söz yazarı, 24 yıllık belediye çalışanı ve aynı zamanda şair olan Temel Kılınçarslan’ın şiir kitabı ‘Sen Çok Güzelsin’ piyasaya çıktı.

'Yarim Yarim'İn Söz Yazarından İkinci Şiir Kitabı
Küçükçekmece Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görev yapan Temel Kılınçarslan’ın ikinci şiir kitabı ‘Sen Çok Güzelsin’ sevenleriyle buluştu. Kılınçarslan, "Sen Çok Güzelsin’’in yayımlanmasının üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen kitabın büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Kitabın kapak ismi olan ‘‘Sen Çok Güzelsin’’ adlı şiiri Peygamber Efendimiz (SAV) için yazdığını kaydeden Kılınçarslan, 208 sayfalık şiir kitabında her çeşit şiirin yer aldığını, kitapta ilk şiir kitabı olan ‘Netlik Yok’taki şiirlere de yer verdiklerini kaydetti.

“Şairler de devlet sanatçısı olsun”

İkinci şiir kitabını çıkarmanın mutluluğunu yaşayan Kılınçarslan, ortaokul yıllarında şiirle tanıştığını belirterek, “Ortaokulda anne konulu bir şiir yarışması olmuştu. Yazdık. 4 arkadaş finale kalmıştık. Benim yazdığım şiir birinci olunca bu beni teşvik etti” dedi.

Türkiye’de şairlere de sahip çıkılmasını isteyen Kılınçarslan, “Neden sadece sinema ve tiyatro oyuncuları devlet sanatçısı oluyor? Şairlere de devlet sanatçısı ünvanı verilmeli. Şiire sahip çıkmak şaire sahip çıkmakla olur” diye konuştu.

Kaynak: İHA