TUSAG'dan Şehit Yakınları Ve Gazilere Hediye

Bir tekstil firmasınca üretilen ve Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfına gönderilen 5 bin kazak, şehit yakını ve gazilere hediye edildi Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Genel Başkanı Midiliç: 'Şehit ve gazi ailelerimiz unutulmadıklarını hissettiler. Ailelerimizin yüzünde teşekkürden daha çok onur ve gurur ifadesi vardı. Şehit ailelerinin kederlerini hafifletmek, acılarına ortak olmak adına yapılan bu girişim bizi de çok mutlu etti'

Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfına (TUSAG) bir tekstil firması tarafından gönderilen 5 bin triko, şahit ve gazi yakınlarına hediye edildi.

TUSAG'dan yapılan açıklamada, Türkiye'nin önde gelen giyim firmalarının ürünlerini hazırlayan tekstil firmasının vakfa 5 bin kadın kazağı gönderdiği bildirildi.

Açıklamada, ilk etapta bin trikonun vakıf yöneticilerince Ankara'da yaşayan şehit yakını ve gazilere ulaştırıldığı, kalan trikoların da Türkiye genelinde dağıtımının yapılacağı kaydedildi.

TUSAG Genel Başkanı gazi Üstüner Midiliç, ürünler dağıtılırken duygusal anların yaşandığını belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

'Şehit ve gazi yakınlarımız böyle hediyeler karşısında mutlu oluyor. Şehit ve gazi ailelerimiz unutulmadıklarını hissettiler. Ailelerimizin yüzünde teşekkürden daha çok onur ve gurur ifadesi vardı. Şehit ailelerinin kederlerini hafifletmek, acılarına ortak olmak adına yapılan bu girişim bizi de çok mutlu etti.'

Tekstil firmasının sahibi Yunus Emre Tınaz da, 'Şehitlerimizin bize emanetleri, eşleri, çocukları bizim için çok değerlidir. Şehitlerimiz, vatanımız ve bizim için canını verdi, gözü arkada kalmasın. Türkiye hepimizin. Karınca kararınca elimizden geleni yapmalıyız.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA