Teknoloji Ve Eğitim Fuarı

Eğitim Teknolojileri Derneğinin düzenlediği fuar, 1113 Kasım'da İstanbul'da gerçekleştirilecek Fuarda, üniversiteler ile okular, bilgi ve eğitim teknolojileri başta olmak üzere eğitimin her alanında faaliyet gösteren firmalarla bir araya gelecek.

Eğitim Teknolojileri Derneğince 11-13 Kasım'ta 'Teknoloji ve Eğitim Fuarı' düzenlenecek.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, fuarda, üniversiteler, devlet okulları ve özel okullar ile bilgi ve eğitim teknolojileri başta olmak üzere eğitimin her alanında faaliyet gösteren firmalar bir araya gelecek.

İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek etkinlik, derneğin 350 binden fazla öğrenci ve 20 binden fazla öğretmenden oluşan ağını, fuara katılması hedeflenen 100'den fazla firmayla buluşturacak.

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek ve sloganı 'Eğitim ile Bağlan / Connect via Education' olan fuarda ziyaretçiler, eğitim teknolojileri alanında hizmet veren kurum ve kişilerin gerçekleştireceği uygulamalı oturumları da takip etme imkanı bulacak.

Program boyunca, 100 oturum, panel, workshop ve 150 poster çalışması gerçekleştirilecek. Fuarda, eğitim teknolojilerinde yeni gelişmeler, akademik ve pratik olarak 3 gün boyunca masaya yatırılacak ve gelişmeler sektörün her kesimi tarafından takip edilebilecek.

Vestel'in stratejik ortaklığı ve Microsoft'un platin sponsorluğuyla hayata geçirilecek etkinlik, binlerce öğrenci ve öğretmeni eğitim amaçlı ürünlerle buluşturmayı, okul yöneticileri ve sahipleriyle firmaları bir araya getirmeyi, firmalar için karar alıcılarıyla ve kullanıcılarla ürün hizmetlerini değerlendirme fırsatı oluşturmayı, katılımcılara eğitim teknolojileri sektörüne 360 derecelik bir bakış açısı sağlayarak teknoloji alanında yenilikler ve eğilimleri keşfetme olanağı sunmayı amaçlıyor.
Kaynak: AA