Okul Başkanından Başkan Çetinkaya'ya Anlamlı Hediye

Kumluca Gül-Çetin Kaur Anadolu Lisesi Okul Başkanı Turgut Orakçıoğlu, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya, üzerine 15 Temmuz gecesi söylediği 'Demokrasi bedel ödemeye değer büyük bir nimettir' yazılı tablo hediye etti.

Kumluca Gül-Çetin Kaur Lisesi Müdürü Osman Mutlu, müdür yardımcısı Gülümser Ulusoy, okul başkanı Turgut Orakçıoğlu ve bir grup öğrenci Başkan Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan okul başkanı Orakçıoğlu, ilçe gençlik meclisinin kurulmasında verdiği desteklerden dolayı Çetinkaya'ya teşekkür etti ve yeni dönemde ilçe gençlik meclisi olarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bu konudaki düşünce ve fikirlerin kendilerine ışık tutacağını ifade eden Orakçıoğlu, 'Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da okul öğrenci meclisleri ve ilçe gençlik meclisi olarak toplantılar düzenlemek istiyoruz. Bu konuda sizin fikirleriniz, görüşleriniz bize yol gösterecektir. Gençlere duyduğunuz güven ve bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.' dedi.

Çetinkaya da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Orakçıoğlu ile okul idarecilerine teşekkür etti. İlçe gençlik meclisi kurulması konusunda protokol yaptıklarında, ilçe ve ülke yönetiminde gençlerin de söz sahibi olmasını amaçladıklarını belirten Çetinkaya, bu amaç doğrultusunda gençlerle fikir alışverişinde bulunarak güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

İlçe gençlik meclisi sayesinde gençler arasında fikir alışverişi ortamı oluştuğunu kaydeden Çetinkaya, 'Bu sayede gençlerimiz demokrasi eğitimi alıyorlar. Öğrencilerimizin genç yaşta memleket meselelerine sahip çıkmaları geleceğimiz açısından önemli. Bizim bu yaptığımız çalışmalar, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğine yapılan yatırımlardır. Ben okul meclisleri ve ilçe gençlik meclisinin çalışmalarını önemsiyorum. Sizlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz.' diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Gül-Çetin Kaur Anadolu Lisesi Okul Öğrenci Meclisi üyeleri tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz darbe girişimi sırsında Çetinkaya tarafından söylenen, 'Demokrasi bedel ödemeye değer büyük bir nimettir' sözü yazılı ve darbe girişimi fotoğraflarının yer aldığı tabloyu, okul müdürü Mutlu öğrenciler adına Çetinkaya'ya verdi.

Çetinkaya da öğrencilere, Anadolu Ajansı tarafından Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan 'Dakika dakika Fetö'nün darbe girişimi' adlı kitabı hediye etti.

Kaynak: AA