Medical Park Hastanesi İle Gaziantep Lisesi Mezunlar Derneği Sağlık Protokolü İmzaladı

Gaziantep Medical Park Hastanesi ile Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği arasında ‘‘Sağlık Protokolü’’ imzalandı.

Medical Park Hastanesi İle Gaziantep Lisesi Mezunlar Derneği Sağlık Protokolü İmzaladı
İmzalanan protokolle Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensuplar Derneği üyeleri ve aileleri Medical Park Hastanesinden indirimli sağlık hizmeti alabilecek. Protokolü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin İnce, Medical Park Hastanesi adına ise Genel Müdür Uzm. Dr. Sadreddin Haksal imzaladı.

Gaziantep’teki kurum ve kuruluşlarla işbirliğini güçlendirmeyi ve üyelerine sosyal yaşamda kolaylık sağlamayı hedefleyen Medical Park Hastanesi’nin toplantı salonunda gerçekleşen törene Gaziantep Lisesi Mezunlar Derneği Yönetimi katılım gösterdi. Genel Müdür Sadreddin Haksal imzalanan sağlık protokolünün her iki kurum adına hayırlı olmasını diledi.

Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensuplar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin İnce ise, ‘‘Medical Park Hastanesi ile yapılan sağlık protokolü ile hem biz hem de ailemiz ayrıcalıklı sağlık hizmeti alacağız. Bu hizmeti sağlayan Medical Park yönetimine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Cumhuriyetin 93. yaşı dolayısıyla gerçekleştirecekleri gelirinin başarılı öğrencilere burs olarak dağıtılacağı konsere Medical Park ailesini davet etti.
Kaynak: İHA