'Küheylan' Bu Sezon Da İzleyicisi İle Buluştu

Adana Devlet Tiyatrosu‘nda (ADT) “Küheylan” tekrar perde açtı.

'Küheylan' Bu Sezon Da İzleyicisi İle Buluştu
Geçen sezon oyunlarından olan, farklı konusu, büyüleyici ışık ve dekoru ile izleyicilerden tam not alan “Küheylan” 8-19 Kasım tarihlerinde seyirciye gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam edecek.

Peter Shaffer’in kaleme aldığı, Sevgi Sanlı’nın Türkçe’ye kazandırdığı oyunu, Malcolm Keith Kay sahneye koydu.

Akıl hastanesinde geçen ve 17 yaşında olan Alan’ın vahşice işlediği suçun altında yatan nedenleri araştıran psikolojik-dram türündeki oyun 16 yaş ve üzeri seyirciler için tavsiye ediliyor. Seyircinin nefesini tutarak izlediği oyunun dekor tasarımı Hakan Dündar’a, kostüm tasarımı Ceren Karahan’a, ışık tasarımı Özer Kuşkaya ve Malcolm Keith Kay’a, müzikleri ise M. Ata Can’a ait.

Küheylan adlı oyunda N. Fırat Demirağ, Devrim Evin, Yeliz Tekman, Hülya Yıldız, Sema Öner Kelav, M. Akif Özdemir, H. Barış Özkan, Recep kekil, Ozan Sargın, Meryem Asil, Dilek Dokumacı, Ömer Bertan, Ali Cem Küçükyel, M. Burak Erol, Nazlı Köymen oyunculuklarını ustalıkla sergiliyor.

Oyun, 8-19 Kasım tarihleri arasında hafta içi saat 20.00’da, hafta sonu saat 15.00’de ve 20.00’de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde izlenilebilir.
Kaynak: İHA