Kılıçdaroğlu'ndan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Fırat Kalkanı Harekatı'nda ve bölücü terör örgütüyle mücadelede şehit düşen bazı askerlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fırat Kalkanı Harekatı'nda ve bölücü terör örgütüyle mücadelede şehit düşen bazı askerlerin ailelerini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, 2006 yılında Hakkari'nin Çukurca kırsalında, bölücü terör örgütü üyeleri ile çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Er Emrah Yiğit'in Ankara'da yaşayan ailesine ziyarette bulundu. Aile üyeleriyle bir süre görüşen ve taziyelerini bildiren Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ve Ankara İl Başkanı Adnan Keskin de eşlik etti.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Fırat Kalkanı Harekatı'nda DEAŞ'ın havan topu saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü Gaziantep'te şehit olan Yüzbaşı Alper Kocaman'ın ailesini de ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Şehit Yüzbaşı Kocaman'ın Sincan'da yaşayan babası Osman ve annesi Muzaffer Kocaman'a başsağlığı ve sabır diledi.

Daha sonra, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Tankçı Uzman Onbaşı Burak Türkoğlu'nun Ankara Sincan'da yaşayan ailesinin evine konuk olan Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, aileye taziyelerini iletti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ayrıca Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde iftar vakti evine girmek üzereyken PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Erdem Ünal'ın Mamak'ta yaşayan annesi Kadriye Ünal'ı ziyaret ederek başsağlığı diledi ve üzüntülerini dile getirdi.

Kaynak: AA