Gediz'de Çocuklara Oyun Grubu Ve Fitness Alanı

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, çocuklar için oyun grubu ve fitness alanı yapılıyor.

Gediz'de Çocuklara Oyun Grubu Ve Fitness Alanı
İlçeyi değiştiren projelerinin yanı sıra sosyal projelere de ağırlık veren Gediz Belediyesi yaptığı park ve bahçe çalışmaları ile sağlıklı yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Adnan Menderes Yaşam Parkı Gençlik Merkezi’ne çocuk oyun grupları ve fitness aletleri yapılıyor.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, konuya ilgili yaptığı açıklamada; “Adnan Menderes Yaşam Parkı Gençlik Merkezi’nde yaptığımız yeni oyun grupları ve sağlıklı yaşam alanında ahşap çocuk oyun gurubu, halat salıncak, 6 metre ipli tırmanma, hamak salıncak, at ve fil figürlü tahterevalli, döner kase, çubuk denge oyunu, anne ve bebek salıncağı, döner çember, araba figürlü zıpzıp bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlar desenli dökme kauçuk zemin ile kaplanarak çocuklar için renkli ve eğlenceli animasyon figürleri ve çocukların güvenli bir şekilde eğlenmeleri sağlanacaktır. Çocuk oyun grupları yanı sıra Gençlik Merkezi bölümüne fitness aletleri de kurulmuştur.

Parklarımızı halkın ihtiyacına göre tasarladık. Parklarımız artık eskiden olduğu gibi, sadece çocuk oyun alanı ve yeşil alanla sınırlı değil. İhtiyaca göre yürüyüş yolları, fitness alanı, çocuk oyun alanı, sağlıklı yaşam alanları ve spor alanlarıyla donatılıp vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın hoşça vakit geçirebileceği ihtiyaç alanı haline getirilmektedir” dedi.

Kaynak: İHA