Firari Hükümlü Polisten Kaçarken Ayağını Kırdı

Malatya'da çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 6 yıl hapis cezası bulunan hükümlü, polisten kaçarken bir binanın asma katına düştü.

Malatya'da çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, polisten kaçarken düşerek ayağının kırılması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Mesut D'yi merkez Battalgazi ilçesi Fuzuli Caddesi'nde gördü.

Polisleri fark eden Mesut D, kaçmak için cadde üzerindeki özel bir okula girdi. Üzerinde silah bulunan ve okulun çatı katına çıkan zanlı, yan binanın birinci katına inerek, buradan da asma kata atlayıp kaçmak istedi. Bu sırada binanın asma katına düşen Mesut D'nin ayağı kırıldı.

Ekiplerce yakalanan Mesut D, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince asma kattan indirilerek, hastaneye kaldırıldı.

Bu arada, Mesut D'nin yanında bulunan ve polisleri engellemeye çalıştığı iddia edilen bir kişi de Kernek Mahallesi'nde kaçarken yakalanarak gözaltına aldı.
Kaynak: AA