Cihanbeyli'de Hanımeli Parkı

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi, mahalle konakları, gençlik merkezi, Beyler Konağı, kordon boyu gibi önemli çalışmalar kazandırdığı ilçeye, Trafik Eğitim Parkı ve Go Kart projesinin yanına ek olarak Hanımeli Anıt Parkı’nı ekliyor.

Cihanbeyli'de Hanımeli Parkı
Gölet mevkiine kazandırılan Kent Park, Trafik Eğitim Parkı, Gölet Bendi gibi projelerin bir diğeri de Hanımeli Çarşısı olacak. Aynı bölgeye yapılacak olan çarşının içerisindeki 600 kişilik Anfi Tiyatro, alanı ile artık ilçedeki açık hava gösterileri ve sinema gösterileri bu alanda rahatça yapılabilecek. 20 adet farklı renklerde konteynerlerin içerisinde, hanımlar kendi ürettikleri el işi malzemeleri satabilecekler. İçerisindeki Anıt Meydanda ise belediyenin 3 boyutlu logosu yer alacak.

Cihanbeyli’ye dev projeler kazandırdıklarını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Kale, ’’Cihanbeyli hizmet noktasında altın dönemini yaşıyor. Göreve gelmeden önce vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözleri 2.5 yıllık süreç içerisinde yerine getirdik. Birçok dev eserin altına imzamızı attık. Ancak bunlarla yetinmiyoruz. Halkımız hizmetin en iyisine layık. Hanımeli Parkımız ilçemize hayırlı olsun. Bu çalışmaları yaparken bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Halkın hizmetine sunulan 120 bin metrekarelik ‘15 Temmuz Şehitler Parkı’nın yanına ‘Hanımeli Anıt Park’ ile ‘Trafik Eğitim Parkı ve Go Kart’da kazandırılacak. Kalan iki projenin de tamamlanmasıyla Cihanbeyli 250 bin metrekarelik dev bir yaşam alanına kavuşacak.
Kaynak: İHA