CHP İlçe Başkanları Başkan Altınok Öz'ü Ziyaret Etti

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP ilçe başkanlarını makamında ağırladı.

CHP İlçe Başkanları Başkan Altınok Öz'ü Ziyaret Etti
CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan, Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt ve Meclis üyesi Gökhan Yüksel’in de yer aldığı ziyaret sırasında Başkan Altınok Öz’ün çalışmalarını değerlendiren CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever, "Başkanım, Kartal’ın gelişen ve dönüşen bir ilçe olduğunu görüyoruz. Kartal, İstanbul’un gözde bir ilçesi haline geldi. Spor, sağlık ve eğitim alanında örnek olacak projeler hayata geçirdiniz. Sizi ve ekibinizi kutluyoruz" dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise, "Kartal, İstanbul’un gözde kenti ve olmaya da devam edecek. Biz yerinde dönüşüme çok önem veriyoruz. İstanbul’un en iyi dönüşen ilçesi Kartal. 2009’da göreve geldiğim zaman kreş sayımız 1 iken şimdi 11 oldu. Bu sayıyı hızla arttıracağız. Çünkü ağaç yaşken eğilir diyoruz. Okul öncesi eğitime büyük önem veriyoruz" dedi.

Kaynak: İHA