Cenaze Dönüşü Kazada Ölü Sayısı 4'E Çıktı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 4’e yükseldi.

Cenaze Dönüşü Kazada Ölü Sayısı 4'E Çıktı
Zonguldak’tan cenazeden dönen ve Trabzon’un Maçka ilçesine giden minibüsün Bolaman Mahallesi’nde yaptığı kazada 1 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 4’e yükseldi.

Kazada sürücü Adnan Hamzaoğlu, Temel Yıldırım, Fatma Çakal ve Yasemin Çakal hayatını kaybederken, Samsun’a sevk olan Fatma Hamzaoğlu’nun durumunun ağır olduğu bildirildi.

Fatsa Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Selahattin Çakal ve Ayhan Yıldız’ın da Trabzon’a sevk olacağı bildirildi.

Fatsa Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Selahattin Çakal, kaza anını anlattı. Çakal yaptığı açıklamada, “Gece 04.00 sıralarında kaza oldu. Arabanın bir yere çarptığını gördüm, başka bir şey hatırlamıyorum. 4 ölümüz var. Kalça kemiğimde ve kolumda kırıklar var. Zonguldak’tan cenazeden geliyorduk. Aracın içinde hep akrabalarımız vardı. Köyümüzün muhtarı, hocası, muhtarın annesi, amcamın hanımı, kaynımın hanımı. Hep vefat etmişler, çok üzgünüm. Kaza öncesinde Samsun’un Terme ilçelerinde de sürücümüz küçük bir kaza atlattı. Sürücü Adnan Hamzaoğlu ile birlikte Terme’de pirinç aldık ve orada çorba içtik. Sonra arabaya bindik ve kaza yaptık. Kaza anında aracımız zemine öyle vurdu ki sanki bomba patladı” dedi.

Olay yerinde kazayı anlatan Şendoğan Yerli isimli vatandaş ise, “Evde yatıyorduk. Bir ses geldi ve gök gürültüsü zannettim. Dışarı baktığımda iki kişinin koştuğunu gördüm. Sonrasında minibüsün kaza yaptığını fark ettim ve evden aşağı indim. Kazazedeler perişan haldelerdi. Sağlık ekiplerini aradık ve müdahale ettiler. Bu tip kazalar maalesef buralarda oluyor” diye konuştu.

Kazada araç yediemin parkına çekilerken, hayatını kaybedenlerin yakınları Fatsa Devlet Hastanesine akın ettiler.
Kaynak: İHA