Bursaspor'dan Hasan Bora'ya Vefa Ziyareti

Bursasporlu yönetici Ali Turan ve altyapı çalıştırıcıları, eski antrenörlerden Hasan Bora'yı ziyaret etti.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Turan ve antrenörler, Bora'ya arkasında adının yazılı olduğu 16 numaralı forma hediye etti. Bora, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eski öğrencileriyle yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Hasan Bora, Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'de iyi performans sergilediğini belirterek, 'Çok sevindim. Hepinizle hatıram var. Sevilmesek bu kadar insan bizi görmeye gelmezdi. Hepinize teşekkür ediyorum. Bursaspor da ligde oldukça iyi gidiyor. Maçları da takip ediyorum. Başarılar dilerim.' değerlendirmesinde bulundu.

Ali Turan da Hasan Bora'nın yeşil-beyazlı camiadaki birçok kişide emeğinin bulunduğunu kaydederek, 'Bursaspor'un duayen ismini ziyaret etmek hem bizi hem de onu mutlu etti. Kendisine başkanımız Ali Ay ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın selamını ilettik. Yeni stadımızda onu bir maçta da ağırlamak isteriz.' ifadelerini kullandı.

Bursaspor Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Adnan Örnek ise uzun zamandır düşündükleri projeyi hayata geçirdiklerini aktardı.

Hasan Bora'nın, Bursaspor için çok önemi bir isim olduğunu ifade eden Örnek, 'Bursa futboluna, bizlere emeği geçen büyüklerimize ziyaretlerimizin startını verdik. Devamı da gelecek. İnşallah Hasan hocamız uzun yıllar başımızda olur.' şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA