Bolu Belediye Başkanı Yılmaz'dan 10 Kasım Mesajı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. Yılmaz, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğüne kasteden, cennet vatanımızı bölmek ve parçalamak için isteyenlere karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı ‘Kurtuluş Savaşı Ruhu’ ile mücadele ediyoruz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz'dan 10 Kasım Mesajı
Türk milletinin demokrasiyi hedef alan iç ve dış düşmanlara karşı Gazi Mustafa Kemal rehberliğinde verdiği destansı mücadelenin bir benzerini bugün de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde verdiğini ifade eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Dün olduğu gibi bugün de milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik saldırılarla karşı karşıyayız. Aziz Türk Milleti, demokrasimizi hedef alan iç ve dış düşmanlara karşı Gazi Mustafa Kemal rehberliğinde verdiği destansı mücadelenin bir benzerini bugün de Başkumandanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde veriyor. Bu saldırılar karşısında, ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkesi etrafında sürdürdüğümüz mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Ülke ve millet olarak, varlığımıza yönelik tehditlere karşı mücadelede verdiğimiz şehitlerimizin acısını yüreğimizde taşıyoruz” diye konuştu.

Yılmaz sözlerine şu şekilde devam etti;

“Tüm dünyanın takdirini kazanmış saygın bir lider ve komutan Gazi Mustafa Kemal’in temellerini attığı birlik ve beraberlik ruhu, millet-devlet arasındaki bağlılık, kardeşlik ve bütünlük duygularımız güçlenerek devam etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’ni ecdadımızdan aldığımız ilham ve güçle ileriye taşımaya gayret ediyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz bu güzel yurdumuzu her zamankinden daha fazla emniyet ve güvenle gelecek nesillere ulaştırmaktır. Ulu Önder’in vefatının 78’inci yıl dönümünde Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.”
Kaynak: İHA