Beylikdüzü Belediyesi Kitap Fuarı'ndan Canlı Yayın Yapacak

Beylikdüzü Belediyesi, 12-20 Kasım tarihleri arasında 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda yerini alıyor. Beylikdüzü Belediyesi WEB TV de fuardan özel bir canlı yayın yapacak. Oyuncu ve tarihçi Pelin Batu da yayının sunuculuğunu üstlenecek, stanttaki küçük stüdyoda Türkiye’nin önemli yazarları ile röportajlar yapacak. “Benim Sevgili Başkanım” adlı kitabı için imza günü olacak Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu vatandaşla buluşacak.

Beylikdüzü Belediyesi Kitap Fuarı'ndan Canlı Yayın Yapacak
35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı TÜYAP’ta başlıyor. Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl 12-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek kitap fuarına kapsamlı bir organizasyonla katılıyor. Beylikdüzü Belediyesi Salon 5 ile Salon 6 arasındaki koridorda yerini alacak. Belediye standı içine küçük de bir stüdyo kurulacak. 12- 13 Kasım ve 19-20 Kasım tarihlerinde Beylikdüzü Belediyesi WEB TV fuardan canlı yayın yapacak. Yayını Pelin Batu sunacak. 35. Kitap Fuarı’nın önemli yazarları ile stüdyoda röportajlar yapacak ve fuar ziyaretçileri bu programı canlı olarak takip edebilecek.

Beylikdüzü Belediyesi’nin fuardaki stant alanında, çıkarmış olduğu yayınlar görücüye çıkacak. Almanak, Belediye dergileri, Geçmişten Günümüze Beylikdüzü kitabı ve Benim Sevgili Başkanım adlı kitap vatandaşla buluşacak. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “Benim Sevgili Başkanım” adlı kitabının da imza günü düzenlenecek. Beylikdüzü Belediyesi böylelikle belediye ile vatandaş arasında içerik ve kültürel anlamda köprü kurmuş olacak.
Kaynak: İHA