Antalya'ya 4. Giriş Baharda Hazır Olacak

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Kepez Varsak ile Burdur yolu arasında yapımına başlanan 30 metre genişliğindeki yol yapım çalışmasını inceledi.

Antalya'ya 4. Giriş Baharda Hazır Olacak
Kepez Varsak ile Burdur’u birbirine bağlayacak 4 şeritli 30 metre genişliğindeki yol yapım çalışmasını ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yeni yolun bölgeye hareketlilik ve değer katacağını müjdeledi. Ortasında refüj ve iki yanında kaldırımlarıyla transit trafiği rahatlatacak yolun Varsak ile Kirişçiler Mahallesi arasında yapıldığını açıklayan Tütüncü, yeni arterin kent trafiğini de büyük ölçüde rahatlatacağını vurguladı.

Yapımı hızla sürüyor

Mart ya da Nisan ayında tamamlanması planlanan yolun Varsak ile köyleri arasındaki ulaşımı da kolaylaştıracağını ifade eden Tütücü, çam ağaçlarının arasında fevkalade güzel bir yol olacağını söyledi.

Varsak’ı köylere, oradan da Burdur’a bağlayan yolun bölgeye ciddi manada değer katacağını belirten Tütüncü, yapım sürecinin çok hızlı bir şekilde sürdüğünü belirtti.

Yeni mesire alanı burada olacak

Bu yolun aynı zamanda Varsak ile Kirişçiler arasında yapılacak olan yeni mesire alanına ulaşımı kolaylaştıracağının altını çizen Tütüncü, bölge halkına söz verdikleri park için gerekli resmi yazışmaların başladığını duyurdu. Prosedürler tamamlanır tamamlanmaz mesire alanı için ilk kazmanın vurulacağını belirten Tütüncü, Kepezlilerin beğeneceği aktif yeşil alanlar yaratmaya devam edeceklerini söyledi.



Ormanları insanlarla buluşturuyoruz

Kepez ormanlarını şehircilik anlamında çok önemli kabul ettiklerini belirten Tütüncü, “İnsanlarımızı buraya getirmeyi, orman havasıyla buluşturmayı, serin ortamda dinlendirmeyi istedik. Çok önemli oranda orman yerini rehabilite ettik. Doğaya zarar vermeden, şehir hayatına, insanımıza kazandırdık. Hafta sonları dinlenmelerini, çam ormanları altında geçirebilecekleri güzel, müstesna bir park yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA