Van'da 'Müşterim Kamu Olsun' Toplantısı

Yerel ürünlerin Devlet Malzeme Ofisi tarafından satın alınmasının sağlanması amacıyla 'Müşterim Kamu Olsun' bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Van'da 'Müşterim Kamu Olsun' Toplantısı
Van'da yerel ürünlerin Devlet Malzeme Ofisi Van Bürosu tarafından alınması için Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Van TSO) girişimiyle 'Müşterim Kamu Olsun' bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Van TSO Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Devlet Malzeme Ofisinin kataloglarında bulunan ürünlerin, Vanlı firmalardan tedarik edilmesi yönünde çalışma yapıldığını söyledi.

Bu çalışmanın Van'da üretim yapan firmalara yarar getireceğini ifade eden Takva, 'Bugün bu girişimimizden sonra üyemiz olan birkaç firmanın bile Devlet Malzeme Ofisi kataloglarında bulunan ürünlerinin temin edilmesi, ekonomik anlamda firmalarımıza katkı sağlayacaktır.' dedi.

Devlet Malzeme Ofisi Van Bürosu Bilgi İşlem Daire Başkanı Selçuk Uğur ise malzeme alımlarının Van’da üretim yapan firmalardan tedarik edilmesi için bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini söyledi.

Uğur, 'Bu toplantıda katılımcı firmalarımızın Devlet Malzeme Ofisi sitesine kayıt yaptırmaları ve tedarik edebileceğimiz ürünlerin Vanlı firmalardan alınması amaçlanmaktadır.' dedi.
Kaynak: AA