Sekmen'den DAGC'ye Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

Sekmen'den DAGC'ye Ziyaret
DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri ve TRT Erzurum Radyosu Müdürü İsmail Bingöl ile gazetecilerin katıldığı ziyarette, Basın Yayın Daire Başkanı Hasan Şahin, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şeref Doğan da hazır bulundu.

DAGC Başkanı Özsoy, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti ile Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu’nun faaliyetleri hakkında bilgiler vererek tüm Türkiye’de gazetecilerin çatı örgütü konumuna gelen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun da çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu(TGK) Başkan Vekili olan Özsoy, Başkan Mehmet Sekmen’i 2017’de yapılacak olan Avrupa Gençlik Kış Olimpik Oyunları ile ilgili tanıtım sunumu yapmak TGK başkanlar kurulu toplantısına davet etti.

Belediye Başkanı Sekmen de kentin sakinleri ve yöneticilerinin elbirliği ile kalkındırılacağını belirterek, belediyenin özellikle şehrin tarihi dokusunun korunmasıyla ilgili çalışmalarını anlattı. Başkan Sekmen, ziyaret anısına Özsoy’a Erzurum Bakırı Osmanlı Sürahisi hediye etti. Bu arada TRT Erzurum Radyosu Müdürü İsmail Bingöl de Başkan Sekmen’e özellikle şehrin kültür hayatına katkılarından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA