Marmaraereğlisi'nde Engellilere 7/24 Hizmet Veriliyor

Marmaraereglisi Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi’nde engelli vatandaşlara 7/24 hizmet verilmeye devam ediliyor.

Marmaraereğlisi'nde Engellilere 7/24 Hizmet Veriliyor
Marmaraereglisi Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Engelli Koordinasyon Merkezi’nde engelli vatandaşlar, kanser hastaları, yatalak hastalara hasta taşıma ve nakiller hususunda 7 gün 24 saat hizmet veriliyor. Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve yaşam refahını yükseltmek amacıyla 2 adet hasta nakil aracı, 1 adet engelli taşıma aracı ve bir adet otomobil ile hizmet veriliyor.

Engelli, kanser hastası, otistik, yatalak ve bakıma muhtaç olan vatandaşlara ihtiyaçları olan tüm konularda hasta bezi, yatak, yedek yatak, engelli aracı, akülü tekerlekli sandalye şarj cihazı gibi konularda tam destek olmaya devam ediliyor.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, konu ile ilgili açıklamasında, “Yıllardır belediyemiz bünyesinde Engelli Koordinasyon Merkezimizde engelli vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Hasta nakil, engelli aracı, şarj bataryaları, hasta bezi ve yedek yatak konularında desteğimiz ile 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın her konuda arkalarındayız. Yine parklarımızda engelli salıncakları da kazandırarak onların her türlü yanında olduğumuzu göstermek istedik. Engelli koordinasyon Merkezimizde tüm kanser, yatalak, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza yetişmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar binlerce vatandaşımıza hizmet verdik ve vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA