İSDEF Yemeğine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Da Katıldı

İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) akşam yemeğinde buluştu. İSDEF’in toplantısına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konuk oldu.

İSDEF Yemeğine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Da Katıldı
Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir pide salonunda yapılan toplantıya Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Eren Kaya, İSDEF Başkanı Bahri Gökmen, İSDEF yöneticileri ve Samsunlu dernek başkanları katılım sağladı.

"Havalimanına kadar yürüdük"

Toplantıda konuşan İSDEF Başkanı Bahri Gökmen, “Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun öncülüğünde Cumhurbaşkanımızı karşılamak için Esenyurt’tan Atatürk Havalimanı’na kadar yürüdük. Başkanımız Necmi Kadıoğlu, Esenyurt meydanında her gün sabahlara kadar aralıksız nöbet tuttu” dedi.

Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Samsunluların devletinin, bayrağının ve Başkan Necim Kadıoğlu’nun her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Federasyon Başkanı Bahri Gökmen’in ardından, kendisi de Samsunlu olan Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Eren Kaya söz alarak düşüncelerini dile getirdi.

Başkan Kadıoğlu: "Hala tiyatro diyorlar"

İSDEF yönetimi ile akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Kadıoğlu, "15 Temmuz gecesi sizler ve tüm Esenyurtlu hemşehrilerimle birlikte ülkemize karşı yapılan 40 yıllık planı 4 saatte bozduk. 240’dan fazla şehidimiz ve binlerce yaralımız var. Bu kadar şehit ve gazimiz olmasına rağmen birileri çıkmış hala bu bir oyundur, bu bir tiyatrodur diyor. Cumhurbaşkanımızı seçim ile indiremeyeceğini düşünenler bu darbeyi yapmayı planlamıştır. Lakin unuttukları bir şey vardı o da halkımızdır" dedi.

Başkan Kadıoğlu, Esenyurt’ta yapımı tamamlanan ve yeni başlayacak olan projelerinden bahsederek ilçede yaşayan vatandaşların yaşam kalitesinin günbegün artacağını vurguladı. Belediye Başkanı Kadıoğlu ayrıca Esenyurt’un artık Türkiye ve İstanbul’un merkezi ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA