Emek Çankaya Evi'nde Açılan Kurslara 600 Kişi Kaydoldu

Çankaya Belediyesi’nin kısa bir süre önce hizmete açtığı Emek Çankaya Evi’ndeki meslek edinme ve hobi amaçlı açılan kurslara 600 kişi kaydoldu.

Emek Çankaya Evi'nde Açılan Kurslara 600 Kişi Kaydoldu
Çankaya Belediyesinin hizmete açtığı Emek Çankaya Evi, Emek ve Bahçelievler halkının verimli zaman geçirmelerini sağlıyor. 19 farklı branşta kursların açıldığı Emek Çankaya Evi, kayıt yaptıran 600 kursiyerine hobi ve meslek edindirme konusunda önemli bir destek sunuyor.

Her gün farklı bir kursun verildiği merkezde vatandaşlar hem eğleniyor hem öğreniyor. Deneyimli eğitmenler tarafından verilen derslere olan yoğun ilgiden, Çankaya Evi yöneticileri ve eğitmenler de memnun. Vatandaşların boş zamanlarını değerlendirmeleri konusunda Çankaya Belediyesi’nin farklı fırsatlar sunduğunu ve Emek Bölgesi halkının bundan memnuniyet duyduğunu bildiren Çankaya Evi yetkilileri, kursların öğretici, dinlendirici ve eğlendirici olduğunu belirttiler. Kursiyerlerin 19 farklı branştaki derslerden faydalanabildiği Emek Çankaya Evi’nde; İngilizce, Almanca, İspanyolca gibi dil eğitimleri, resim, gitar, ud, örgü, dans gibi hobi kursları ve dijital fotoğrafçılık gibi meslek edindirme kursları yer alıyor.Merkezde ayrıca Türk sanat müziği, Türk halk müziği ve Türk pop müziği koroları da oluşturuldu.
Kaynak: İHA